Bezáratták Kína első szex parkját

Felvilágosító céllal akarták megnyitni a kínai Csungcsing városában az ország első szex parkját, melyen számos erotikus tartalmú kiállítás és tanulmány kapott volna teret. A hatóságok azonban még a megnyitó előtt betiltották a Love Land működését.

Októberben nyitotta volna meg kapuit Kína első szex parkja, de sokakban ellenérzést keltett a megmozdulás, így Csungcsing város betiltotta a Love Land nevet viselő intézményt, azelőtt, hogy bárki láthatta volna. A Love Land első számú célja az volt, hogy felvilágosítsa a fiatalokat, érdekes és új szex pózokat mutasson be és helyet kapott egy kiállítás is, mely a szex történetéről szól. – Vulgáris, mocskos fantáziájú és félrevezető! Csak hasznot akarnak húzni az érzékiségből, nem hagyhatjuk, hogy egy ilyen működjön az otthonunk közelében – mondta egy csungcsingi lakos a China Daily című lapnak.

A Love Land alapítói egyelőre nem adják fel a küzdelmet, úgy érzik, mindenki számára hasznos lehet létesítményük és nem szabad behódolni egy prűd és elutasító társadalomnak. – Kínában a szex tabu téma, de az emberek kíváncsiak és szeretnének többet tudni.  

Mi a nép számára hoztuk létre a parkot, melynek számos támogatója van, és én egyáltalán nem találom undorítónak, vagy túlzottan kitárulkozónak – mondta az egyik alapító, Lu Hsziaocsing, aki még a bejáratnál látható hatalmas női altestet sem találja megbotránkoztatónak, hiszen „bugyi van rajta”. BorsOnline / gyulai

(forrás: borsonline.hu)

A cikket a www.mrpotencia.hu oldal szolgáltatta.