Férfiak figyelem! Ezzel az új orvosi eljárással könnyedén növelhető a pénisz mérete

Beverly Hills, USA - Dr. James Elist 2004 óta dolgozik az új módszerén, amely reményt jelenthet minden férfi számára, aki nem elégedett pénisze méretével, és nagyobbat szeretne. Az új eljárás teljesen biztonságos, és akár 6.5 centiméterrel is hosszabbá lehet vele tenni a péniszt. A speciális esetekre szakosodott Beverly Hills-i urológus egy új implantátumot fejlesztett ki, amelyet egy 45 perces műtéttel lehet a szervezetbe építeni, három (L, XL és XXL) választható méretben.

"Az új módszer, amelyet alkalmaztam, merőben eltér az eddigiektől" - mondta Dr. Elist - "270 fokban teljesen körbeveszi a péniszt a szilikon, amelyet beépítünk a szervezetbe. Ezután az implantátum úgy fog viselkedni, mintha szerves része lenne a testnek."

A műtét 9 ezer angol fontba kerül, amely 3.590.216 magyar forintnak felel meg, és kissé fájdalmas, ugyanis bőrt távolítanak el a test más részeiről, hogy a műtét nyomait "befedjék". A beavatkozás után hat hétig, szóval majdnem két teljes hónapig vigyázni kell a megújult péniszre és nem szabad vele sem maszturbálni, sem szexelni.

(forrás: blikk.hu)

A cikket a www.mrpotencia.hu oldal szolgáltatta.