Komoly párkapcsolatot szeretnél? 8 jel, hogy készen állsz rá

Egy ideje már egyedül vagy, és végre úgy tűnik, megismerkedtél valakivel, aki felkeltette az érdeklődésedet, annyira, hogy akár komolyabbat is el tudnál képzelni vele. Honnan tudod, hogy végre készen állsz a tartós, kiegyensúlyozott párkapcsolatra? Garancia persze soha nincs, de az alábbi jelek talán segítenek abban, hogy tisztán láss.

Képes vagy arra, hogy megmutasd az igazi arcodat, kitárulkozz.

Az intimitás arról szól, hogy maszk és megjátszás nélkül vállalod önmagadat, nem pózolsz.  Erre csak az képes, aki eljutott az önismeret egy bizonyos fokára, és már tudja, hogy ki is ő, mire vágyik, és – ez nagyon fontos – mit tud adni a másik embernek.  Enélkül az alap nélkül a románcból nem lesz tartós kapcsolat, és a rózsaszín köd felszálltával hamar csalódik mindkét fél.

Képes vagy az önátadás mellett arra is, hogy megnyíljon melletted a partnered.

Odafigyelsz a társad jelzéseire, és nyitsz felé.  Ezzel megteremted annak a lehetőségét, hogy ő is megnyíljon melletted (amennyiben persze az 1-es pont rá is igaz, ellenkező esetben ez el fog maradni).

Már tudod, hogy teljes egész vagy pár nélkül is, de a párkapcsolat még gazdagabbá tesz.

Nem azért keresel társat, mert rossz egyedül, hanem mert nagyon is jó, és ez az életérzés az, amit szeretnél mással is megosztani.  Ha padlón vagy, és menekülésből, kényelemből, önbizalomhiány miatt keresel társat, aligha lesz (tartósan) boldog a párkapcsolatod.

Meghallod, amit a másik mond, nem csak azt, amit te szeretnél kihallani ebből.

Minden párkapcsolat elején vannak jelek, amelyek megsúgják, ha esetleg nem vagytok egymáshoz valóak.  Ha igazán mélyen belegondolsz, láthatod, hogy megérzéseid eddig is mindig voltak, csak néha nem hallgattál rájuk… mert elvakított a tény, hogy a csajodon fantasztikusan jól áll a miniszoknya.  Figyeld a másik jelzéseit, és nézd meg azt is, hogy a szavai és a tettei összhangban állnak-e egymással.

Már letetted a korábbi kapcsolatok, szakítások, csalódások terheit.

Nincs szörnyűbb annál, mint amikor valaki az egész női/férfi nemen próbálja leverni az exe esetleges szemétségeit, miközben folyamatosan szorong és szenved a sérelmek miatt.  Igen, mindenkinek vannak nehéz lelki csomagjai… de míg ezeket nem dolgoztad fel és nem dobáltad ki, nem lehet tartós, kiegyensúlyozott a párkapcsolatod.

Képes vagy kimondani mindazt, ami fontos a számodra, és az őszinteség a kapcsolat alapja.

Nem vártok arra, hogy a másik kitalálja, épp mi bajod van, képesek vagytok megbeszélni a problémákat, amelyek minden kapcsolatban fel-feltűnnek.  Egy-egy vita, veszekedés után így idővel magasabb szinten folytathatjátok a kapcsolatot, mint az előtte volt.

Tiszteletben tartjátok egymás szabadságát, szabad terét.

Nem akarod kisajátítani a másikat, és megbízol benne annyira, hogy tudd: addig van veled, amíg boldoggá tudjátok tenni egymást.  Természetes, hogy külön programokra is szükség van néha, de attól még azzal a szeretettel és nyitottsággal tértek vissza egymáshoz, ami a kapcsolatot még magasabb szintre emeli.

És végül, talán a legfontosabb: nem akarod megváltoztatni a másikat.

Nem valakit keresel, akivel jól elvagy, de nem is a tökéletese társ után kutakodsz (az azért eltartana egy darabig).  Ehelyett inkább azt az embert keresed, akinek a tökéletlensége tökéletes a számodra, és ezért együtt tudtok alakulni, fejlődni, egyre jobbá válni az életben.

(Forrás:  men.hu )

A cikket a pénisznövelés szakértője a MrPotencia.hu tette közzé.