Merevedési zavar - Öreg ember, nem vén ember

Ha amiatt aggódik, hogy életkora befolyásolja pénisze keménységét, jó hírünk és rossz hírünk is van az Ön számára.

A rossz hír az, hogy az életkorral együtt a merevedési zavar valószínűsége is növekszik. A jó hír az, hogy a következmények tekintetében hozzáállásunk sokkal inkább számít, mint a korunk. A helyes attitűd ugyanis az, hogy a probléma kezelhető, akárhány éves is.

A merevedési zavar előfordulásának lehetősége egyre nagyobb, ahogy a férfiak idősödnek. Semmiképpen sem mondhatjuk azonban, hogy ez kizárólag csak az idősek problémája. Ha azt gondolja, hogy túl fiatal ahhoz, hogy merevedési zavarai legyenek, jusson eszébe, hogy különböző korú férfiak szembesülnek ezzel, és hogy már létezik olyan kezelés, amely segíthet a problémán. Akkor sem szabad elkeserednie, ha az idősebb korcsoporthoz tartozik. 90-es éveiket taposó férfiakat is sikeresen kezeltek már merevedési zavarokkal.

Az Egészségügyi Világszervezet állásfoglalása alapján mindenkinek joga van a kielégítő és élvezetes szexuális élethez. Ez független attól, hogy hány évesek vagyunk. Ezen megállapítás szerint tehát, ha merevedési zavarral küzdünk, az bizonyos értelemben emberi jogainkat is érinti.

Itt az ideje újraértékelni a haj őszülését és a pocak kikerekedését. Ha újra szeretné élvezni az teljes élethez szorosan hozzátartozó szexuális egészséget, szembe kell néznie merevedési zavarával, és cselekednie kell, hogy túllépjen rajta.

(Forrás: merevedesizavar.hu)

A cikket a MrPotencia.hu oldal tette közzé.